Cultuurkaart Leidschendam-Voorburg

Vriend worden

Museum Swaensteyn kan niet zonder de ondersteuning van vrienden en daarom wordt u als vriend met open armen ontvangen.

Home > Vvv > Cultuurkaart Leidschendam-Voorburg

Cultuurkaart Leidschendam-Voorburg

Cultuurkaart L-V

Kunst en cultuur voor iedereen
Met de Cultuurkaart L-V maak je kennis met musea, theater, dans, muziek, bibliotheken en vooral heel veel workshops in Leidschendam-Voorburg. Op de website vind je een overzicht met culturele activiteiten en workshops die in 2019 en 2020 worden aangeboden. 

Gratis toegang of flinke kortingen
Je kunt bij een heleboel culturele instellingen gratis of met flinke korting naar binnen. Daarnaast kun je drie workshops naar keuze volgen. Er doen maar liefst 55 verschillende aanbieders op kunst- en cultuurgebied mee die samen bijna 90 activiteiten verzorgen. Naast aantrekkelijke kortingen worden er een heleboel GRATIS proeflessen en activiteiten aangeboden.

De activiteiten
Met de Cultuurkaart L-V kun je bijvoorbeeld naar een zang-, muziek-, dans- of Kunstgeschiedenis les of gratis naar een leuk concert bij jou in de buurt. Ook kun je kiezen uit verschillende workshops zoals schilderen, tekenen, koken en nog veel meer.

Meer informatie
De Cultuurkaart L-V is alleen digitaal beschikbaar via de website https://www.senw-lv.nl/sportencultuurkaart/.
De kaart is geldig van 1 september 2019 tot en met 31 augustus 2020. Bekijk voor het complete aanbod  en meer informatie op de website.