Museum Swaensteyn sluit, Huygens' Hofwijck blijft geopend

Geannuleerd: Museumnacht Kids 2020

UPDATE MUSEUMNACHT KIDS 2020:

We moeten jullie helaas vertellen dat Museumnacht Kids Den Haag aanstaande zaterdag niet doorgaat wegens het COVID-19 (Coronavirus).

Wij verzoeken iedereen die een ticket of polsbandje heeft, deze goed te bewaren. Op een later moment zullen we besluiten of Museumnacht Kids alsnog op een andere datum dit jaar kan worden gehouden. Wij houden jullie op de hoogte.

Team Museumnacht Kids Den Haag.

 

Home > Museum Swaensteyn sluit, Huygens' Hofwijck blijft geopend

Museum Swaensteyn sluit, Huygens' Hofwijck blijft geopend

Museum Swaensteyn sluit, Huygens’ Hofwijck blijft geopend

Naar aanleiding van het besluit van het kabinet van donderdag 12 maart en het  aansluitende advies van de Museumvereniging met betrekking tot het coronavirus is besloten Museum Swaensteyn tot en met 31 maart te sluiten. De tentoonstelling over Vreugd en Rust, die op 27 maart zou openen, wordt verschoven. Een nieuwe datum daarvoor zal worden bekend gemaakt zodra er meer duidelijkheid is over het verloop van de situatie.

De buitenplaats Huygens’ Hofwijck daarentegen blijft tot nader order geopend. In deze tijd van het jaar is het aantal dagelijkse bezoekers gering. Dit besluit is genomen in nauw overleg met de vrijwilligers die het museum tijdens openingsuren bemannen.

Mochten zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan zal de situatie opnieuw worden bekeken.

Noot voor redacties: Neem voor meer informatie contact op met Karlien Ritter (070) 386 1673 of via e-mail: karlien.ritter@swaensteyn.nl of met Peter van der Ploeg (070) 387 2311 of via e-mail: peter.vanderploeg@hofwijck.nl

 

Voorburg, 13 maart 2020