Musea tot nader order gesloten

Vriend worden

Huygens' Swaensteyn kan niet zonder de ondersteuning van vrienden en daarom wordt u als vriend met open armen ontvangen.

Home > Musea tot nader order gesloten

Musea tot nader order gesloten

Museum Swaensteyn en Huygens’ Hofwijck sluiten tot nader order

Naar aanleiding van het besluit van het kabinet van maandag 23 maart met betrekking tot het coronavirus is besloten Museum Swaensteyn en Huygens’ Hofwijck tot nader order te sluiten.

De tentoonstelling over Vreugd en Rust, die op 27 maart zou openen, wordt verschoven. Een nieuwe datum daarvoor zal worden bekend gemaakt zodra er meer duidelijkheid is over het verloop van de situatie. Alle activiteiten tot 1 juni die in de agenda stonden van beide musea zullen worden geannuleerd. We hopen deze grotendeels op een later tijdstip alsnog te kunnen organiseren als de situatie en de agenda dit toelaat. 

Mochten zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan zal de situatie opnieuw worden bekeken.

We wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe de komende periode en hopen iedereen in goede gezondheid binnenkort weer te kunnen verwelkomen in de musea als de situatie dat toelaat. 

Noot voor redacties: Neem voor meer informatie contact op met Karlien Ritter (karlien.ritter@swaensteyn.nl) of met Peter van der Ploeg (peter.vanderploeg@hofwijck.nl).