Erfgoeddag geannuleerd

GEANNULEERD - Erfgoeddag op zaterdag 18 april 2020

Home > Erfgoeddag geannuleerd

Erfgoeddag geannuleerd

Erfgoeddag ‘Vrijheid aan de Vliet’ geannuleerd

De Erfgoeddag, die dit jaar op zaterdag 18 april zou plaatsvinden, gaat vanwege het coronavirus niet door. De partners van het Erfgoedpodium hebben gezamenlijk deze moeilijke beslissing genomen.

Met de landelijke maatregelen is het niet realistisch en verantwoord om van start te gaan. Op dit moment staat de veiligheid en gezondheid van de bezoekers, de vrijwilligers en de erfgoedpartners voorop. De organisatie kijkt naar de mogelijkheden om de dag en de vele leuke activiteiten op een later tijdstip in het jaar te organiseren. Het is met 75 jaar vrijheid een bijzonder jaar, dus we hopen met alle betrokkenen en bezoekers alsnog dit thema te kunnen vieren.

De doorgang van de Opening van de Watersport wordt op 6 april beslist.

Houd de website www.swaensteyn.nl in de gaten voor de nieuwe plannen. En heeft u nog vragen? Neem gerust contact op via info@erfgoedpodiumlv.nl.

Noot voor de redactie

Over het Erfgoedpodium
Het Erfgoedpodium is in 2015 opgericht op initiatief van Museum Swaensteyn en de gemeente Leidschendam-Voorburg. Alle stichtingen en verenigingen die actief zijn op het gebied van erfgoed, geschiedenis en cultuur in onze gemeente zijn hierin verenigd. Deelnemers aan het Erfgoedpodium zijn: Houtzaagmolen De Salamander, Molen De Vlieger, Erfgoed Leidschendam, Stichting ‘Mooi Voorburg’, Historische Vereniging Voorburg, Bibliotheek aan de Vliet, Huygens’ Hofwijck, Museum Swaensteyn, Gemeentearchief Leidschendam-Voorburg, Stichting Open Monumentendag Leidschendam-Voorburg, Archeologische Werkgroep Leidschendam-Voorburg, Oude Kerk Voorburg, Gemeente Leidschendam-Voorburg, Stichting Vrienden van het Carillon te Voorburg, Begraafplaats Wilsveen, Stompwijkse Paardendagen, Stichting Vrienden van de Dorpskerk Leidschendam, Boerderij Essesteijn en Buitengoed Dorrepaal.

Meer informatie

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Karlien Ritter,

tel: 070 386 16 73 of 06 187 198 09 karlien.ritter@swaensteyn.nl (Erfgoeddag) of Wang Choy tel: 06 22 95 01 63 (Opening Watersport)

Bijgevoegde foto kunt u rechtenvrij plaatsen o.v.v.: Beguin Media Totaal / Michel Groen.

Persbericht, Voorburg, woensdag 18 maart